Wednesday, June 17, 2015

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ - γυαλια ηλιου.

Καλωσηρθατε στο blog της Alfa lens. Φακοι επαφης, γυαλια ηλιου, ορασεως και τα παντα γυρω απο απο τα οπτικα απο την Alfalens.

Φακοι επαφης συμφωνα με τον τροπο ζωη σας. Επαγγελματικοι φακοι επαφης, καταλληλοι ωστε να αποφευγεται τις αλλεργιες. Τα καταστηματα οπτικων Alfalens ειναι πρωτοπορει δυνοντας σας μια ευρεια γκαμα οπως

Αστιγματικοι φακοι επαφης
Βιοσυμβατικοι φακοι επαφης
Εγχρωμοι φακοι επαφης
Ημερισιοι φακοι επαφης
Εβδομαδιαιοι φακοι επαφης
Μηνιαιοι Φακοι επαφης
Πολυεστειακοι φακοι επαφης

Γυαλια ηλιου και ορασεως σε μοντερνα σχεδια απο τους μεγαλυτερους οικους οπτικων.

Η Alfa lens θα ανακοινωνει εκπτωσεις και προσφορες μεσω του e-shop αλλα και του blog της δημιουργοντας φακους επαφης συμφωνα με τον τροπο ζωης σας.
Οι φακοι επαφης για τον καθενα μας που εχει μοναδικες απαιτησεις αναλογα με τις επαγγελματικες του αναγκες ή τις προσωπικες παιζουν εναν πολυ ιδιαιτερο ρολο.

Παραδειγμα οι μαλακοι φακοι επαφης (ημερησιοι φακοι επαφης) σας προσφερουν παρα πολλα οφελη. Φορουνται μονο για μια μερα και μετα πετιουνται μειωνοντας ετσι την εκθεση του ματιου σας σε τυχον υπολλειματα που θα μπορουσαν να δημιουργηθουν. Αυτοι οι φακοι επαφης θεωρουνται ως οι ασφαλεστεοι φακοι επαφης για τα ματια σας.

Αν και αυτο δεν προτεινεται ορισμενοι φακοι επαφης μπορουν να φορεθουν ως και μια βδομαδα χωρις να καθαριστουν. Οι μηνιαιοι φακοι επαφης σιλικονης υδρογελης που εχοθν την μεγαλυτερη διαπερατοτητα οξυγονου και επιτρεπουν 5 - 6 φορες μεγαλυτερη προσβασιμοτητα οξυγονου στο ματι.